Meny

5 naturliga örter för en sund mental hälsa

december 14, 2016 - Hälsa
5 naturliga örter för en sund mental hälsa

Alla kan drabbas av psykiska problem. Ibland kan vi inte komma ihåg var vi är på väg eller där vi lämnade vår plånbok eller mobiltelefon. Eller, kanske vi upplever hjärnan dimma mer än vi trodde. Information överbelastning, depression, stress och miljö gifter kan hindra vår hjärnans funktion och attackera oss varje dag. Det föreslås att tillämpa en hälsosam kost, regelbunden motion och goda vanor som de sätt på hur man slåss mot någon faktor som orsakar hjärnans funktion försämras och minnesförlust. Men ibland är det bättre att använda naturliga huskurer för att återställa mental balans. Därför, i denna artikel, skulle jag vilja presentera för er topp 5 örter bra för psykisk hälsa. Låt ge dem ett försök.

Naturliga örter för Sound Mental Health & ndash; Effektiva hem rättsmedel för emotionella och mentala stater
Vi vet alla att örter har känt för läkande effekter. Som ett resultat kan många hälsa och hudproblem behandlas med olika typer av naturliga örter. Hälsoproblem inkluderar fysik hälsa och psykisk ohälsa. Under de senaste decennierna har örter använts för att behandla emotionella och mentala svårigheter. Under lång tid har medicinska örter genomfört många typer av forskning och studier med hopp om att förstå effektiviteten av örter. Många vetenskapliga bevis visade det nära sambandet mellan naturliga örter och mental hälsa. Om du vill behålla mental balans och förbättra din hjärnans funktion samt förhindra minnesförlust, skulle jag vilja rekommendera 5 naturliga örter för god psykisk hälsa. Om du rör, fortsätt läsa.

 1. Mulungu Bark 
  Den första naturliga örter för god psykisk hälsa jag vill presentera för dig är Mulungu bark. Mulungu bark kommer från tropiska våtmarker i Centralamerika och södra. Eftersom barken och roten till Mulungu har avslappnande egenskaper; Därför har det använts i stor utsträckning av ursprungsbefolkningen. Men i Nordamerika, Mulungu bark ofta undermineras på grund av dess begränsade innehåll näring. Men nu börjar västerländska herbalists att rekommendera att använda Mulungu bark för humörhöjande effekter. Dessutom är Mulungu bark fördelaktigt för personer som lider av sömnbrist. Många forskare har funnit att Mulungu bark kan stödja en hälsosam humör. Det är inte förvånande när Mulungu bark är mer och mer populär i Brasilien som ett lugnande medel. Det har tjänat många vetenskapliga undersökningar. Vetenskapsmän och forskare har samlats för att identifiera de aktiva föreningar som finns i Mulungu bark. Forskarna har funnit att Mulungu är rik på flavonoider och alkaloider. Flavonoider innehåller antioxiderande egenskaper medan alkaloider är effektiva i att hantera ångest. Department of Biotechnology på Brasilien och rsquo; s University of Ribeirao Rreto testade utvärderingen av erysothrine, en av alkaloider, i djurmodeller. De fann att djur krävande Mulungu bark har ångest minskning betydligt utan att ha några oönskade biverkningar. Andra undersökningar delar också liknande resultat Mulungu lindra ångest. Även diazepam har effekten att lindra ångest också kan Mulungu inte påverka motorer färdigheter.
 2. Bacopa
  Bacopamonnieri är också känd som Brahmi. Det är en tjock-blad ört som ofta växer i Sydostasien, Ostasien och södra delarna av USA. Bacopa har använts i ayurvedisk medicin för åldrar. Den möjlig orsak är att vara en av de naturliga örter för en sund mental hälsa, har Bacopa läkande egenskaper. Du kan köpa billig bacopa i kapslar och tabletter från hälsokostbutiker. Många människor gillar att dricka te gjort av Bacopa blad. Många forskning har visat att Bacopa kan bidra till att förbättra mental prestanda och kognitiv funktion. En annan studie utförd av University of Wollongong i Australien sade att Bacopa är effektivt för att förbättra minns förmågor och förhindra minnesförlust. Forskningen vid University of Michigan Health System upptäckte bacosides, kemiska föreningar som finns i Bacopa som kan reparera skadade nervceller och nervimpulsöverföring förbättras. Det sägs att om man tar 300 milligram Bacopa dagligen skyddar din hjärna från åldersrelaterad kognitiv försämring och många psykiska sjukdomar som demens och Alzheimer och rsquoen; s-sjukdom. Ta Bacopa är bra för dig, eftersom det kan öka din goda humör och ge befrielse från ångest, depression, nervositet och stress.
 3. Saffran
  Saffran är den doftande krydda som har använts i stor utsträckning i turkiska, indiska och persiska köket. Saffran är den välkända hem botemedel mot irritation och intern svullnad i kroppen. Dessutom är den saffran tillägg är bra för psykisk hälsa. Med hjälp av denna ört tillägg kommer att hjälpa dig att reglera ditt humör. Denna krydda kan hjälpa dig att förbättra symtomen vid depression. Den exakta mekanismen varför saffran kan behandla humörrelaterade sjukdomar kan bero på saffran har mycket antioxidant innehåll.
 4. MucunaPruriens
  Mucunapruriens är också känd som sammet böna. Det har använts i antikens medicin för att behandla många hälsoproblem såsom tarmstörningar, ormbett, melankoli humör och sexuell reaktion. Nyligen genomförda studier har visat att denna ovanliga växten kan vara ett effektivt stöd stresshantering och hjärnans hälsa. Den möjlig orsak kan vara att mucunapruriens har aktiva föreningar såsom levodopa eller L-dopa. Denna bioaktiva kemikalie är ansvarig för flera neurotransmittorer såsom noradrenalin, adrenalin och dopamin. Dessutom mucunaprurines har antioxidativa egenskaper som kan främja din hjärna hälsa. L-dopa visar i mucunapruriens bidrar till att öka nivån av dopamin; som en följd av detta kommer det att reglera ditt humör och kognition.
 5. Kava Kava
  Kava Kava är också en av de naturliga örter för god psykisk hälsa. Du kan hitta kava kava på öarna i Oceanien. Denna ört har använts för åldrar för sin psykotropa, hypnotiska och ångestdämpande effekter. Dessutom kava kava är en effektiv naturlig ört för flera psykiska problem såsom fobi, depression och ångest utan att orsaka oönskade biverkningar eller ett beroende. Studien testade djurmodeller och såg att ta kava kava kan leda till beteendeförändringar. För att göra kava kava te, behöver du bara lägga till tre matskedar kava rot pulver i vatten. Häll vatten i en mixer och blanda den i ca 4 minuter. Sila vatten och då är det rekommenderas att dricka denna lösning två gånger om dagen för att få befrielse från ångest.
  Dessa är 5 naturliga örter för en sund mental hälsa som jag vill presentera för dig. Förutom att ta dessa ört kosttillskott, måste du också bygga en regelbunden motion rutin, har en hälsosam kost och bilda goda vanor för god psykisk hälsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *